Horloge

In het assortiment van Fashiongoodiez vind je niet alleen sieraden, maar ook andere leuke accessoires. Ik vind dat modeaccessoires niet alleen stijlvol moeten zijn, maar ook handig in gebruik. Daarom zijn er vanaf nu ook handige horloges met drukknoopjes te vinden in de webshop. Heb jij ook altijd moeite met het verstellen van jouw horloge? Omdat je een brede pols hebt of juist een smalle? Dan is een horloge met drukknoopjes echt iets voor jou. Ik vertel je graag meer over de nieuwste toevoeging aan het assortiment. 

Stijlvolle en handige horloges met drukknoopjes

De nieuwe horloges met drukknoopjes zijn ontzettend handig. De horloges zijn op verschillende manieren te verstellen door de handige drukknoopjes. Je hebt geen gereedschap meer nodig om de horloge op maat te maken. Ook als je een brede pols of juist een hele smalle pols hebt, kun je het accessoire comfortabel dragen. Maar de horloges met drukknoopjes zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog eens erg stijlvol. Ze zijn te verkrijgen in verschillende prints en kleuren zoals grijs, groen, taupe en camel. De handige en stijlvolle accessoires zijn makkelijk te dragen bij elke outfit en zijn ook nog eens erg goed te combineren met sieraden. 

Hoe draag je je horloge?

Ben je niet zo’n horlogedrager, maar wil je het nu toch een kans geven? Een horloge draag je meestal om de pols van je niet dominante hand. Ben je rechts? Dan draag je hem dus om je linkerpols. Je horloge zit op deze manier minder in de weg en je kunt makkelijker de tijd checken. Ook de strakheid van het modeaccessoire is nog een dingetje. Je wilt natuurlijk dat deze niet te strak, maar ook niet te los zit. Horloges zijn te verkrijgen in verschillende maten en zijn in de meeste gevallen erg moeilijk te verstellen. Bij de horloges met drukknoopjes heb je hier geen last van. 

Passend bij je outfit

Een horloge kan je outfit echt afmaken. Het is belangrijk dat je het juiste horloge draagt bij je outfit. Je draagt natuurlijk een ander soort horloge met drukknoopjes als je naar een driegangendiner gaat dan als je een hele dag thuis zit. 

  • Casual outfit

Heb je een normale werkdag op de planning staan? Dan draag je het liefst een casual outfit. In het assortiment van Fashiongoodiez vind je een aantal casual horloges met drukknoopjes. Kies bijvoorbeeld voor een horloge met een mooie panterprint. 

  • Nette kleding

Bij een nette outfit hoort een net horloge. Draag een chique slangenprint horloge in een zwarte of grijze kleur.

  • Stoer horloge

Ga je voor iets stoers vandaag? Bijvoorbeeld een stoere oversized sweater met een leren legging? Kies dan voor een stoer horloge met print in een camel of zwarte kleur. 

Met horloges kun je alle kanten op. Experimenteer gerust met verschillende outfits en de horloges met drukknoopjes, dan kom je er vanzelf achter wat jij leuk vindt!

Horloge combineren met sieraden

De horloges met drukknoopjes kun je niet alleen heel goed combineren met je outfit, maar ook met verschillende sieraden. Draag je een horloge met panterprint? Dan kun je ervoor kiezen om oorbellen met dezelfde print te dragen. Zo stem je het horloge en de sieraden op elkaar af. Ook zijn de horloges met drukknoopjes goed te dragen met de Swarovski sieraden die je kunt vinden in mijn webshop. Deze zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren zoals zwart, blauw en paars. Zorg voor een goede balans tussen de accessoires die je draagt. Je kunt natuurlijk verschillende kleuren met elkaar combineren, maar dit zorgt soms voor een onrustig geheel. Draag je graag opvallende horloges met drukknoopjes? Kies dan bij voorkeur voor sieraden in een neutrale kleur. 

Comments zijn uitgeschakeld.