Laagjes ketting

De zomer maakt plaats voor de herfst. En daarom is het voor ons fashionista’s ook tijd om onze zomerse garderobe op te bergen en weer plaats te maken voor de dikkere truien. Maar een trui alleen is ook maar wat saai. Maak je outfit daarom helemaal af met de mooiste sieraden van het moment. Kan je maar moeilijk kiezen? Dan val je het komende seizoen met je neus in de boter, want verschillende laagjes combineren is deze herfst weer helemaal hot! 

Laagje voor laagje over de kleding 

Tijdens de koudere herfstdagen is de hals meestal bedekt, omdat we in deze periode ons het liefst in een lekkere warme trui hijsen of het bovenste knoopje van de bloes toch maar dichtdoen. Maar als liefhebber van sieraden blijft de look zo wel een beetje ‘kaal’.  Draag dit najaar daarom eens je kettingen over je trui of bloes. Vooral kettingen in verschillende laagjes zijn deze herfst de absolute trend (ook wel de layertrend genoemd). Wissel de opvallende hangers af met de subtielere kettingen. Onze kettingen met Swarovski stenen zijn verkrijgbaar in hangers met verschillende groottes, zodat je hier altijd een goede combinatie mee kunt maken.  

Blijven de kettingen allemaal op dezelfde hoogte hangen? Schaf dan bijvoorbeeld bij een juwelier een aantal langere kettingen aan en bevestig hier een hangertje aan of hang deze zo om je hals.

Feestje aan je arm 

Verstop ook niet je armen onder die dikke trui. Stroop de mouw iets op en hang armbanden om je pols. Ook met dit sieraad is de layertrend van toepassingen, dus combineer er rustig op los en maak er een mooi geheel van. Voeg ook hier een aantal opvallende exemplaren toe, zoals armbanden met grote kralen en varianten met teksten. Tussen je armbanden kan je ook nog een bijpassend horloge dragen. 

Statement oorbellen: groot, groter, grootst 

Afgelopen zomer waren vooral de minimalistische oorknopjes en kleine, subtiele hangers helemaal hot. Alle tinten konden hierbij gecombineerd worden, zoals zilver, goud, en roségoud. De kleine oorknopjes blijven, maar dit najaar zijn ook de statement oorbellen weer helemaal terug. Dit zijn oorbellen met grote hangers of zeer opvallende elementen. Denk hierbij aan glitters, grote stenen of franjes. Hoe groter, hoe beter! 

Draag je ook oorbellen aan de zijkant van je oor? Schaf dan ook eens een aantal earcuffs aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar ook met dit sieraad mag je flink uitpakken. Heb je alleen je oorlellen laten piercen? Dan zijn er ook earcuffs te koop die je aan de zijkant van je oor kan bevestigen zonder daar een gaatje voor nodig te hebben.  

De herfstkleuren van dit najaar 

Elk seizoen staan er weer een aantal kleuren centraal die je veel terug zult zien in kleding en accessoires. Dit najaar zijn vooral kobaltblauw, magenta, mosterdgeel, olijf- en petrolgroen, violet, oud roze en rood de populairste tinten. In onze webshop vind je ringen, armbanden, kettingen en oorbellen in veel van de genoemde herfstkleuren. Combineer deze met een zwart jurkje en maak je look af met schoenen in een opvallende print. Zo ga jij in stijl de kou te lijf.

Comments zijn uitgeschakeld.