Haaraccessoires

Heb jij echt stevige haaraccessoires nodig om je wilde lokken in bedwang te houden? Of ben je op zoek naar elastiekjes die je haar niet beschadigen? Bij Fashiongoodiez vind je naast sieraden, portemonnees, sjaals en horloges ook een collectie van haaraccessoires. Zo geef jij je kapsel heel eenvoudig net dat beetje extra. Daarnaast blijft je haar de hele dag zitten zoals jij wilt. 

Terug van weggeweest: de scrunchie 

Ken je nog de grote haarelastieken van vroeger met een omhulsel van stof? Deze staat ook wel beter bekend als de scrunchie. Deze naam is afgeleid van het Engelse scrunched fabric. Vooral in de jaren tachtig was dit een van de meest populaire haaraccessoires. Maar net als vele andere trends zijn de scrunchies nu ook weer helemaal hot. Vele celebs worden ermee gezien en grote modehuizen gebruiken deze haaraccessoire voor de modellen op de catwalk.

Zachte haaraccessoires voor gezonde lokken 

De scrunchie is niet zomaar een haaraccessoire, het heeft ook nog eens een beschermende functie. Om het elastiek zit namelijk een omhulsel van zacht stof. Hierdoor komt je haar niet vast te zitten en breekt het niet af. Daarnaast is er in dit geval geen sprake van het stukje metaal dat meestal in het elastiek zit. Zo voorkom je beschadiging van je haar. Bij Fashiongoodiez zijn deze haaraccessoires verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals vintage pink, green, black en zelfs met een leuke print. Scrunchies zijn dus ook geschikte haaraccessoires voor kinderen. 

Een feestje in een envelop 

Of je nou sieraden, haaraccessoires of andere items bij mij hebt besteld, ik maak er altijd een feestje in een envelop van. Wil je graag meer weten over de haaraccessoires of de andere producten uit mijn assortiment? Neem dan contact met mij op via de e-mail of stel je vraag via Facebook of Instagram. Liefs

Comments zijn uitgeschakeld.