Sieraden

Het heerlijk avondje van Sinterklaas is gekomen. Pepernoten bakken, liedjes zingen en cadeaus kopen: het hoort er allemaal bij. Vind jij het ook zo lastig om het perfecte cadeau te vinden? Natuurlijk wil je je vriendin, zus, moeder, tante of oma een leuk cadeautje geven, maar wat vinden ze nu echt leuk om te krijgen? In het ruime assortiment van Fashiongoodiez vind je gegarandeerd een passende gift voor jouw geliefde. Ik deel graag mijn inspiratietips voor het vinden van het perfecte sinterklaascadeautje met je. 

Met sieraden zit je altijd goed

Vind je het lastig om een cadeau te kiezen? Dat hoeft helemaal niet, want met sieraden zit je eigenlijk altijd goed. Je hebt onwijs veel keuze als je een sieraad cadeau gaat geven. Kies je voor een ketting? Of toch voor oorbellen? Als je hebt besloten om sieraden als sinterklaascadeau te geven, moet je rekening houden met een aantal aspecten: de kleur, het soort sieraad en de maat. Als eerst moet je de kleur gaan kiezen. Draagt jouw vriendin altijd goud of toch zilver? Vervolgens moet je het type sieraad gaan kiezen. Dit kan soms nogal lastig zijn. Als degene vaak oorbellen draagt, zou je een mooi paar Swarovski oorbellen cadeau kunnen doen. Als je weet wat voor soort sieraad je als sinterklaascadeau gaat geven, moet je de maat bepalen. 

Een mooi en betaalbaar horloge

Naast een mooi sieraad is een dameshorloge altijd een goed idee voor een cadeau, ook voor Sinterklaas. Horloges zijn natuurlijk erg praktisch, maar worden tegenwoordig meer gebruikt voor het uiterlijk. De tijd checken doen we wel op onze telefoon, toch? Het is helemaal hip om je horloge te combineren met de outfit die je draagt. Match bijvoorbeeld de kleur van je outfit met de horloge. Draag je vandaag een zwart jasje? Dan kun je hier een compleet zwart horloge bij combineren. Maar het kan juist ook leuk zijn om kleurencontrast te creëren. Kies dan voor een lekkere opvallende kleur horloge die niet in je outfit voor komt. 

In het assortiment van Fashiongoodiez vind je een aantal leuke en betaalbare horloges. Kies deze Sinterklaas voor een horloge met panter- of slangenprint in een standaard of juist opvallende kleur. De horloges zijn ook nog eens erg makkelijk te verstellen door middel van drukknoopjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de breedte van je pols. Het perfecte sinterklaascadeau dus!

Trendy modeaccessoires 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Er is helemaal niks mis met het geven van een boek of een leuk paar sokken voor Sinterklaas, maar je kunt het dit jaar ook over een andere boeg gooien. Geef je vriendin, zus of oma iets wat ze niet verwacht. Dit kan echt van alles zijn, maar ik vind het vooral leuk om modeaccessoires cadeau te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie portemonnee met een krokodillenprint of een warme sjaal in een mooie print. Heb je iets meer budget voor Sinterklaas? Dan kun je er ook voor kiezen om een mooie clutch of shopper cadeau te geven. 

Leuke items tot 15 euro voor Sinterklaas

Er zijn heel veel leuke cadeaus voor haar te vinden, maar het budget is natuurlijk ook een belangrijke factor. Hebben jullie lootjes getrokken met een maximaal budget van 15 euro? Of zoek je een budgetproof cadeau voor Sinterklaas? In de webshop van Fashiongoodiez vind je veel leuke items onder 15 euro. Wat dacht je van een mooie Swarovski armband in een roze kleur. Door het design en de uitstekende pasvorm van de armbanden blijven de sieraden perfect om je pols zitten en zal deze niet steeds heen en weer gaan schuiven. Naast armbanden heeft Fashiongoodiez nog een aantal leuke Sinterklaas items tot 15 euro.

Comments zijn uitgeschakeld.