Swarovski oorbellen

In het assortiment van Fashiongoodiez vind je sieraden met Swarovski kristallen in onder andere de kleuren montana, black, colorado topaz, crystal, fuchsia, paars en lichtblauw. Welke tint het beste bij jou past, hangt af van een aantal factoren. Naast je persoonlijke voorkeur tellen ook de kleur van je huid en ogen mee. Om er zeker van te zijn dat je altijd de juiste kleuren kiest, kan je zelfs een kleuradvies krijgen van een imageconsultant. Maar daarnaast is er ook een groep die kleding, accessoires en cosmetica uitzoeken op gevoel. Want elke kleur heeft ook een betekenis. 

De aantrekkingskracht van kleur 

Ga je tijdens het shoppen van nieuwe sieraden gelijk op zoek naar kristallen in een bepaalde kleur? Dat is helemaal niet zo gek. Elke kleur heeft namelijk een bepaalde aantrekkingskracht. Je kan een bepaalde kleur heel mooi vinden omdat dit je heel goed staat, omdat het een speciale herinnering oproept of omdat je er een bepaalde associatie mee hebt. 

Ik neem als voorbeeld de kleur blauw. Veel mensen hebben blauw ook als lievelingskleur. En dat heeft voornamelijk te maken met de associatie. Blauw straalt rust uit (denk maar aan de zee en de lucht), maar ook vertrouwen en betrouwbaarheid. Kijk ook maar eens naar de logo’s van de grotere merken en webshops, deze hebben vaak (deels) een blauwe kleur. Dus bij deze ook de tip: mocht je een belangrijke zakelijke meeting hebben, trek dan een outfit in een mooie donkerblauw kleur aan. Dan is wat dat betreft al gelijk de juiste toon gezet! 

De oppeppers 

Ga je in het assortiment juist op zoek naar sieraden met kristallen in een opvallende kleur, zoals geel en fuchsia? Dan is energie waarschijnlijk heel belangrijk voor je. Geel staat voor de zon en dus de energie die het geeft. Door accessoires te dragen met een geel element straal jij positiviteit uit. Dit is dus een goede aanvulling op een outfit die voornamelijk alleen uit zwarte of andere donkere kleuren bestaat. 

Roze en alle tinten die bij deze kleuren horen, hebben naast iets energieks ook iets liefs. Door een ketting, armband, ring of een set oorbellen te dragen in deze kleur straal je vrouwelijkheid en charisma uit. Roze wordt bijvoorbeeld nog altijd vaak gebruikt wanneer er een meisje is geboren. Dus ben je op zoek naar een sieraad voor een vriendin om jullie vriendschap te vereeuwigen? Dan zit je eigenlijk altijd goed met deze kleur.

Welke kleur past bij jou? 

Maar hoe weet je nou welke kleur goed bij jou past? Naast je persoonlijke voorkeuren, is het goed om bijvoorbeeld te kijken naar de kleur van je huid. Kijk eens in de spiegel en zorg voor goede verlichting (vergeet ook niet je make-up er even af te halen 😉 ). Let hierbij op de toon in je gezicht. Zie je vooral rode vlekjes? Dan heeft je huid dus een rode ondertoon. Zie je vooral veel geel? Dan heb je dus een gele ondertoon. Als je twijfelt, kan het ook helpen om naar de binnenkant van je polsen te kijken. Een huid met een rode ondertoon wordt meestal gelinkt aan de koele kleuren, zoals paars en blauw. Bij een huid met een gele ondertoon straal je het meest als je warme kleuren draagt. Denk hierbij aan kleuren als geel, oranje en rood. 

Daarnaast is het ook goed om te letten op de kleur van je ogen en je haar. Dames met een lichte haarkleur, lichte ogen en een huid met een ondertoon shinen het meest met zilveren sieraden met een koel accent. Wanneer je donkere ogen, donker haar en een gele ondertoon hebt, dan staan sieraden met felle kleuren juist heel goed bij je. Bij een donkere huidskleur staat vrijwel alles! Kijk zelf ook eens wat kleur met je doet door papiertjes in verschillende kleuren naast je gezicht te houden als je voor de spiegel staat. 

Sieraden combineren 

Maar kan je dan helemaal geen sieraden meer dragen in een koele kleur als je juist een warm type bent? Nee, natuurlijk niet. Draag gewoon lekker wat jij wilt. In dit geval is het ook een optie om een aantal sieraden met warme en koele kleuren met elkaar te combineren. Dit is ook een van de trends van het moment. Zorg dan alsnog voor de juiste look door bijvoorbeeld voor een derde deel kettingen te dragen in een koele kleur en voor twee derde kettingen in een warme kleur. 

Heb je nog een vraag over de sieraden of de andere accessoires in het assortiment? Stuur mij gerust een berichtje. 

Liefs! 

Comments zijn uitgeschakeld.