Levertijd & Verzendkosten

Zodra je iets moois hebt uitgezocht en de betaling is afgerond krijg ik jouw order binnen. Ik ga uiteraard zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedraagt € 2,95 voor een brievenbuspakket. Dit is inclusief verpakkingsmateriaal. Je krijgt tenslotte een mooie verrassing binnen! Wil je graag dat je brievenbuspakketje wordt verzonden met track & trace code? Dat kan! Deze keuze kan je maken wanneer je jouw favoriete item(s) in je winkelmandje plaatst 

Verzendkosten voor een Post NL pakket bedraagt € 4,95. Bij bestellingen boven de € 35,00 betaal je geen verzendkosten in NL. Voor België geldt een minimum orderbedrag van € 100,00 betreft gratis verzendkosten. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.