Ring met Swarovski stenen: voor liefde en vriendschap

Of je nou houdt van een opvallende look, of het juist iets neutraler houdt: met een ring met Swarovski stenen zit je altijd goed. In het assortiment van Fashiongoodiez vind je deze ring in verschillende tinten, zoals roze, blauw, geel, champagne, zwart en wit. Elke ring is zorgvuldig met de hand gemaakt, waardoor alle exemplaren in onze collectie uniek zijn.

Waarom jij kiest voor een ring met Swarovski kristallen

Swarovski is al een begrip sinds 1895 dankzij de uitstekende kwaliteit van de kristallen. Dit blijft ook niet onopgemerkt bij de grote modehuizen en de beroemdheden. Zo verwerkten Chanel en Dior al diverse keren deze steentjes in hun kleding en schitterden sterren als Kate Moss en Jennifer Lopez op de rode loper met Swarovski sieraden. En herinner jij je de witte handschoen van Michael Jackson nog? Ook deze is helemaal bezaaid met kristallen van dit merk. Alle reden voor ons om de ring met Swarovski stenen op te nemen in het assortiment van Fashiongoodiez. Door de subtiele schittering van de kristallen straal jij klasse uit op elk moment.

Het perfecte cadeau

Ben je al een tijdje op zoek naar het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon? Kies dan voor een ring. Geef dit sieraad bijvoorbeeld aan je partner om te laten weten hoeveel je van haar houdt. Maar achter dit gebaar hoeft niet altijd een liefdesverklaring te zitten; deze ring met Swarovski kristallen is ook een originele manier om de vriendschap te bezegelen. Draag dezelfde ring om zo jullie waardevolle vriendschap of band te showen.

De uitgebreide sieradencollectie van Fashiongoodiez

Bij ons pronk je binnenkort niet allen met een nieuwe ring, in ons assortiment vind je deze sieraden om je set compleet te maken:

* Ketting met subtiele hanger
* Oorbellen met speelse afwerking
Armbanden met uniek design

De sieraden bestaan naast de Swarovski stenen uit rhodium plated brass. Deze metaalsoort heeft een zilveren uiterlijk en verkleurt niet. Zo kun je rekenen op een lange levensduur van jouw sieraad. Ben je gevoelig voor nikkel? Maak je geen zorgen, alle producten in ons assortiment zijn geheel nikkelvrij.