Swarovski oorbellen voor elk gezicht

Omdat je graag wat nieuwe kleuren uit wilt proberen, jezelf wil trakteren op iets nieuws of juist iemand een persoonlijk cadeau wil geven: het is altijd een goed moment om nieuwe oorbellen bij ons te bestellen. Met de gekleurde Swarovski stenen accentueer je de mooiste kanten van je gezicht. Weet je nog niet welk model Swarovski oorbellen het beste bij jouw gezicht past? Dan geven wij je alvast een paar tips. Maak je geen zorgen dat je na een tijdje een allergische reactie krijgt of rondloopt met groene vlekken op je oorlellen, alle oorbellen in ons assortiment zijn nikkelvrij.
Bezig met laden...
Oorbelletjes fire red natuursteen kubus

Oorbelletjes fire red natuursteen kubus

Hoe leuk zijn deze oorbelletjes met natuursteentjes? Creëer een echte earparty door ze te combineren met andere leuke oorringen. Ga jij voor goud of zilver?

4,95

Oorbelletjes groene natuursteen kubus

Oorbelletjes groene natuursteen kubus

Hoe leuk zijn deze oorbelletjes met groene natuursteentjes? Creëer een echte earparty door ze te combineren met andere leuke oorringen. Ga jij voor goud of zilver?

4,95

Oorbelletjes zacht bruine natuursteen kubus

Oorbelletjes zacht bruine natuursteen kubus

Hoe leuk zijn deze oorbelletjes met zacht bruine natuursteentjes? Creëer een echte earparty door ze te combineren met andere leuke oorringen. Ga jij voor goud of zilver?

4,95

Welke oorbellen passen bij mijn gezicht?

Tijdens je speurtocht naar een nieuwe set oorbellen kan het lastig zijn om te bepalen welke vorm het beste bij jou past. Wij helpen je op weg met een aantal tips. Pak de spiegel en bepaal welke Swarovski oorbellen ideaal zijn voor jou aan de hand van de vorm van je gezicht:

Hoekige vorm
Wanneer je gezicht wat vierkant is, komt je kaaklijn prominenter naar voren. Deze kun je optisch wat subtieler maken door langere oorbellen te dragen. In ons assortiment vind je exemplaren in verschillende designs. Steek je haar op of bind deze in een knot om de stijlvolle Swarovski stenen nog meer op te laten vallen.

 
Een rond gezicht
Herken je een duidelijk ronde vorm in je gezicht? Dan zijn oorbellen in alle andere vormen de beste match. Vierkante, langwerpige of juist minimalistische varianten met Swarovski stenen: het kan allemaal. Laat de rondere vormen het liefst uit je winkelmandje, omdat je gezicht hier voller van wordt.

Ovaal
Zie je in de spiegel een duidelijke ovale vorm in je gezicht? Dan kan je losgaan tijdens het shoppen, elk model is namelijk de perfecte match voor jou. Heb je meerdere gaatjes in je oren? Laat dan de Swarovski stenen in de sieraden nog meer opvallen met kleine knopjes in dezelfde kleur als de Swarovski kristallen.

Hartvorm
Zie je een overduidelijk hart in de vorm van je gezicht? Werk dan in lagen om het smallere gedeelte optisch wat breder te maken. Swarovski oorbellen met grote hangers in duidelijke vormen zijn in dit geval ideaal. Zoek in onze assortiment naar de varianten waar de Swarovski stenen omhuld zijn in een driehoekig design of als druppels aan de kleinere knopjes hangen.

Bewuste keuze voor Swarovski stenen

Alle oorbellen in ons assortiment bestaan uit verschillende designs met Swarovski kristallen in verschillende tinten. Wij hebben bewust gekozen om juist sieraden met Swarovski stenen toe te voegen aan onze collectie. Swarovski kristallen zijn immers al jaren populair bij alle sieradendragers, dankzij de kwaliteit en klasse die deze stenen uitstralen.