Leuke verrassing voor een dierbare: bestel nu een gratis armbandje!

We leven momenteel in een gekke wereld waarin we met z’n allen massaal thuis blijven om het corona-virus te verslaan. We proberen zo goed mogelijk vanuit huis te werken of werken keihard in de zorg. Het virus raakt iedereen en daarom heb ik een leuke actie bedacht om jou of iemand anders een hart onder de riem te steken. Je kunt nu tijdelijk een gratis armbandje met gouden bedeltje bestellen op Fashiongoodiez. Je betaalt alleen de verzendkosten van €2.95. Ik hoop dat je op deze manier een beetje wordt opgefleurd in deze gekke periode.


Een klein cadeautje voor een dierbare

Het corona-virus heeft enorme gevolgen voor ons allemaal. Opeens kunnen we niet meer op bezoek bij onze opa’s en oma’s en het lokale winkeltje bevindt zich in zwaar weer. Het virus zet Nederland totaal op zijn kop. In deze periode is het nodig om bepaalde mensen een hart onder de riem te steken. Of het nu je buurvrouw is die helemaal alleen thuis zit of je vriendin die dag en nacht werkt in het ziekenhuis; we kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken. Met een klein gebaar, zorg jij voor een glimlach op iemands gezicht. Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt met het geven van bijvoorbeeld dit leuke gratis armbandje met gouden bedeltje.

Leuke armbandjes in twee verschillende kleuren

Wil je graag een gratis armbandje bestellen voor jezelf of een dierbare? Je hebt de keuze uit twee verschillende kleuren, namelijk geel en groen. Ik heb voor deze twee kleuren gekozen, omdat deze niet alleen erg trendy zijn, maar ook bij veel verschillende kledingstukken te combineren zijn. Je maakt je outfit net even iets leuker met deze trendy gratis armbandjes. Aan de gekleurde koordjes zit een gouden bedeltje om het geheel net even iets specialer te maken. Heb je een brede of juist smalle pols? Geen zorgen, de armbandjes zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn gemakkelijk te sluiten door middel van een kraalslot. Met dit handige systeem kun je het sieraad namelijk altijd groter of kleiner maken door het verschuiven van de kraal.

Maak kennis met Fashiongoodiez

Door het bestellen van een gratis armbandje kun je kennismaken met de trendy sieradencollectie van Fashiongoodiez. Ik probeer namelijk altijd mee te gaan met de huidige trends en pas het assortiment hier op aan. Deze leuke armbandjes passen er perfect bij! Door het bestellen van een gratis armbandje zie je pas echt hoe leuk het is om modeaccessoires bij Fashiongoodiez te shoppen. Ik maak er namelijk altijd een feestje van in de envelop, maar omdat we met z’n allen door deze vervelende en gekke periode gaan, maak ik het nog extra speciaal.

Bestel snel een leuk gratis armbandje met bedeltje voor jezelf of iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Houd wel rekening met de €2.95 verzendkosten. Je kunt er altijd nog iets anders leuks bij shoppen. Heb je nog vragen over deze armbandjes actie? Of zoek je nog een ander cadeau voor een dierbare? Je mag me gerust een berichtje sturen op WhatsApp of via de mail. Ik help je graag! Liefs